Harvard Medical School
Lahav Lab, Department of Systems Biology

BOSTON, MA

Wet lab

Wet lab

Serving the Systems Biology Department Chair at Harvard Medical School (HMS), the Lahav Lab was designed to advance innovation and discovery with flexible environments for its growing area of research. This project relocated the lab to a larger space on the sixth floor of the Armenise Building. It features wet and dry lab areas, specialized instrumentation rooms, and breakout space designed to encourage interaction and collaboration. The project also provided an expanded office for Dr. Lahav with welcoming meeting areas and work space for the department’s administration and finance groups. The renovation encompassed 5,500 sf and opened in 2019.

Department Chair Office

Department Chair Office

Microscope Room

Microscope Room

Huddle Room

Huddle Room

Lab Entrance - View into the Systems Biology Administration and Finance Suite

Lab Entrance - View into the Systems Biology Administration and Finance Suite

Photos by Chuck Choi
 

Other Projects: